2013. december 22., vasárnap

Karácsonyi ajánlat!

Sziasztok emberek, remélem jól telik a szünet és nagyon ajánlom, hogy legalább az első héten senki ne merjen tanulni. :D Most, hogy felettébb tanító és felelősségteljes felhívásomat hozzátok elintéztem rá is térek a tárgyra. :)
Sajnos a blogot még mindig nem tudom, hogy mikor fogom folytatni, mert az ihletmanó elkerüli a házunkat, de legalábbis a fejemet biztosan. A másik blogomra hozom a részeket http://youaremysisterandyouarehisbrother.blogspot.co.at/?zx=5f40c2dcbaa56e2c kérlek nézzetek be, véleményezzetek, iratkozzatok, vagy legalább  ott alul az egyik gombocskát nyomjátok meg, vagy valami, mert akár hiszitek akár nem, de-bár az nem 1D-s történet- úgy érzem, hogy komolyodtam, hogy egy kicsit felnőttem és úgy hiszem, hogy ez az írásomon is meglátszik. Kérlek cáfoljatok, vagy erősítsetek meg ebben. :D Ezen kívül mindenkinek aki még kíváncsi Kendra történetére annak nagyon boldog ünnepeket és boldog újévet kívánok!
Ha esetleg a hozzászólások száma a másik blogon eléri a 2-őt akkor tehetek fel ide, egy 1D-s karácsonyi szösszenetet, bár nem a történethez kapcsolódóan. Figyelem! A MÁSIK blogot kell ehhez véleményezni!
Köszönök nektek mindent, remélem, hogy hamarosan még jelentkezem!
Sziasztok! :)
Kiny

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése